Cortina Blau

De Cortina Blau 2022: stadsfiets met potentieel

De Cortina Blau 2022 is het antwoord van bekende fietsenmaker Cortina op de nood aan een echte stadsfiets die richting de toekomst kijkt in het assortiment van de fabrikant. De Cortina Blau is een fiets die met recht en rede een stadsfiets mag genoemd worden maar is qua design niet meer of minder dan futuristisch te noemen. Deze lifestylefiets is alleen al door zijn opvallende, trendy kleuren een opgemerkte verschijning in het straatbeeld. De look van de Cortina Blau doet u ongetwijfeld denken aan een echte racefiets. Dat was dan ook de basis van het design.

Cortina Blau 2022 stadsfiets

De Cortina Blau 2022 is niet enkel maar een sportieve stadsfiets. Er is ook gelet op het bereiken van maximaal comfort tijdens het rijden. De fiets bevat standaard Anti-lek banden waardoor u zich nooit zorgen zult moeten maken over een slechte rijervaring. Bovendien wordt er bij de Cortina Blau ook standaard een slot bij geleverd waardoor u op elk moment uw fiets gerust achter kan laten tijdens het boodschappen doen. Om het comfort nog te verhogen is de fiets overigens voorzien van een verstelbare stuurpen: zo kiest u de positie die het beste bij u past. Een mooi voorbeeld is deze Cortina Blau herenfiets met 7 versnellingen.

Cortina Blau: technisch

De Cortina Blau 2022 heeft een model volledig aluminium frame met maar liefst zeven versnellingen zodat u zelfs nog in de meest barre omstandigheden vooruit komt. De Shimano Rollerbrake remmen zorgen dan weer voor goed functionerende remmen waardoor u in gevaarlijke situaties in no time tot stilstand kunt komen. Als voorbeeld geven we u deze Cortina Blau damesfiets  Er zijn daarbij ook uitvoeringen met terugtrapremmen beschikbaar. Maar misschien het leukste detail is wel dat de traditionele ketting vervangen is door een moderne aandrijfriem: leuk want zo’n aandrijfriem hoeft niet gesmeerd te worden en is een stuk duurzamer dan een echte ketting. Zo spaart u ook weer wat onderhoud uit.

Bekijk hier het volledige aanbod van stadsfietsen, als de Cortina Blau toch niet helemaal de fiets is die u zoekt.

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
 1. Cortina Blau ND7 Belt 2020 Black Matt Dames
  Vanaf € 899,00 Normale prijs € 999,00
 2. Cortina Blau ND7 Belt 2020 Elegance Green Matt Dames
  Vanaf € 899,00 Normale prijs € 999,00
 3. Cortina Blau ND7 Belt 2020 Elegance Green Matt Heren
  Vanaf € 899,00 Normale prijs € 999,00
 4. Cortina Blau ND7 Belt 2020 Smoke Black Matt Heren
  Vanaf € 899,00 Normale prijs € 999,00
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina