BSP Oma Royal Class Omafiets

Omafiets BSP Royal Class

Zoekt u een compleet en hoogwaardig afgemonteerde fiets? Haar naam bewijst het al, BSP Oma Royal Class biedt u uitkomst. Dit is een fiets met echte klasse. Deze opoe is het luxe en complete zusje van de Oma Comfort. BSP Oma Royal Class heeft een stevige constructie en is daarom goed geschikt als schoolfiets maar ook als comfortabele stadsfiets. U wordt gegarandeerd verwend op deze luxe fiets!

Eigenschappen van de BSP Oma Royal Class

Ook al oogt de fiets ouderwets, de uitrusting is voorzien van moderne spullen. De productspecificaties van de BSP Oma Royal Class zijn als volgt: 1) Wielen: BSP Oma Royal Class heeft V38 brede velgen en degelijke G13 spaken. 2) Zadel: De fiets heeft een luxe uitgevoerd zadel. Dit zadel is geschikt voor elke fietsstijl en comfortniveau. 3) Verlichting: zelfs in het donker is BSP Oma Royal Class goed te zien, vanwege de LEDlampen met een retrojasje. De lampen zijn erg batterijzuinig en zitten goed op de fiets vast. 4) Frame: het frame van de BSP Oma Royal Class is van staal. Een stalen frame is echt een klassieker onder de framematerialen. Dit sluit goed aan bij de gehele klassieke uitstraling van de fiets. 5) Banden: De banden van de fiets zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het zijn CST buitenbanden met breaker anti-leklaag (28x1 ½). 6) Remmen: de fiets heeft rollerbrake remmen. De vervanger van de ouderwetse trommelrem. Deze remmen zijn goed te onderhouden en ook nog eens zeer veilig in de regen. 7) Slot: met deze oma hoeft u niet bang te zijn voor dieven. Met de Abus ringslot 485 kunt u BSP Oma Royal Class gerust achter laten. 8) Terugtraprem: de fiets werkt middels een terugtraprem en is uitgevoerd zonder versnellingen. 9) Gewicht: De fiets heeft een gewicht tussen de 16.0 kg en 16.5 kg. 10) Gesloten kettingkast: De gesloten kettingkast zorgt ervoor dat de ketting schoon blijft. Door de Retro look ervaart u de jaren 60. En dat op de fiets!

Soorten BSP Oma Royal Class fietsen

De fiets is verkrijgbaar in twee verschillende maten. U kunt de BSP Oma Royal Class kiezen van 50 of 57 centimeter. Ook kunt u kiezen voor verschillende kleuren. Zo krijgt u de Retro fiets in een eigen gemaakt jasje.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.