BSP Barista Transportfiets

BSP Barista Transporter

De BSP Barista is een andere transportfiets aangeboden door BSP. De Barista is een hippe urban fiets met een prachtig design. Het is een sterke en robuuste fiets, maar heeft toch een trendy uiterlijk. De Barista straalt in alles ingetogen klasse uit.

Eigenschappen van de BSP Barista

Barista heeft Freeway velgen met sterke G13 zwarte spaken. Het Selle San Marco TRG zadel van de urban Barista geeft u absolute comfort. Kilometers fietsen met de Barista is met dit zadel geen probleem. Met de Barista fietst u niet alleen gemakkelijk, maar het geeft u ook veiligheid. Op de BSP Barista bent u niet meer onzichtbaar. Niet alleen het stoere design trekt de aandacht, maar met de goede verlichting bent u ook goed in het donker te zien. De veiligheid van de fiets wordt ook verhoogd door het ijzersterke frame van de Barista. Het frame is namelijk van volledig aluminium. Bijkomend voordeel is de extra urban look dat het frame genereert. De CST 28x2.00 banden van de BSP Barista hebben een brede band. Voor de relaxte fietser is dit ontzettend prettig, omdat een brede band lichter fietst. De band heeft een anti-leklaag en zal hierdoor ook nog eens langer meegaan. De relaxte fietsstsand wordt verbeterd door het goede schakelsysteem. De fiets heeft een Shimano Nexus (3 en 7) versnelling. De keus ligt bij u welk systeem u op de fiets wilt. Met het ABUS ringslot type 485, ART** keuring kunt u met een gerust hart uw fiets achterlaten. De BSP Metropolis heeft een gewicht van 16.0-17.0 kg. De fiets rijdt dus niet alleen relaxt en comfortabel, maar is ook nog eens zo licht als een veertje.

Soorten BSP Barista fietsen

De Barista is er zowel voor de jongens als voor de meisjes. Er is keus uit de kleuren frozen black mat en granite gey mat. Voor de dames is er een extra kleurtje te kiezen. Namelijk de laguna green. Zo is er voor ieder wat wils.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.