Batavus Dinsdag

Batavus Dinsdag 2022

Het fietsmerk Batavus. Iedereen heeft er vast wel eens van gehoord. Het is dan ook al meer dan 100 jaar een van de grootste merken in de fietswereld. Niet alleen in Nederland produceren ze hoogwaardige kwaliteitsfietsen, maar ook op internationaal niveau zijn ze niet meer weg te denken.   Batavus beschikt over veel verschillende soorten en categorieën fietsen. hier gaan we je helpen om de perfecte Batavus Dinsdag voor jou te vinden, een van hun meest populaire modellen!

De Batavus Dinsdag 2022

Als je denkt aan een echte sportieve allround fiets, dan denk je meteen aan de Batavus Dinsdag. Dit lichtgewicht model van Batavus is niet alleen een allrounder. Ook heeft de Dinsdag een zeer strak en sportief stuurgedrag. Deze fiets is dus ideaal voor je dagelijkse kilometers, maar is ook zeker leuk voor een iets sportiever rondje dan normaal. De combinatie van duurzame onderdelen en het robuuste frame maakt deze fiets perfect voor jarenlang fiets plezier. De Dinsdag is er zowel voor mannen als voor vrouwen in en voor de dames ook nog eens in het mat groen. Ga er samen op uit op jullie nieuwe Dinsdag en laat zien wie de baas van het fietspad is!

Samen Sportief

Als je wil genieten van een comfortabele fietstocht, maar toch lekker sportief wil rijden. Dan is de Dinsdag Sport de perfecte Batavus Dinsdag 2022 fiets voor jou. Het sterke, maar toch lichte frame beschikt over een derailleurversnelling met maar liefst 30 versnellingen. Hierdoor is geen heuvel te stijl voor deze sportieve Dinsdag. Ook is deze sportieve, maar comfortabele fiets verkrijg in heren en dames variant en beide in het groenblauw. Zo kun je er samen dus lekker op uit in stijl!

De trendy E-bike

Als je zoekt naar een Elektrische Batavus Dinsdag 2022. Dan is de Dinsdag Ego Classic de E-bike voor jou. Deze trendy E-bike met middenmotor, hydraulische schijfremmen en acht versnellingen is niet alleen heel comfortabel, maar ook nog eens heel handig in gebruik. Dit komt door zijn lage instap en fantastische vormgeving en robuuste frame. Hierdoor is de Ego Classic een Elektrische fiets van topkwaliteit die ook nog eens heel lang meegaat. Het leuke aan deze E-bike is dat die beschikt over een mat zwarte kleur waardoor je niet teveel opvalt, maar ook juist in een hele flitsende “Orange Matt” kleur. Hierdoor zal je zeker veel bekijks trekken op een fiets waar je mee gezien mag worden.

Toch iets anders?

Heb je nou alle Batavus Dinsdag fietsen bekeken en heb je niet de juiste kunnen vinden? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Hier zijn ook de andere Dinsdag modellen te vinden te vinden maar nog ook andere A-merk fietsen. Wil jij liever de fietsen in het echt zien en eventueel een testrit maken? Kom dan langs in onze Winkel!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.