Alpina Trial Kinderfiets bij Rijwiel Cash en Carry

Alpina Trial 2022 kinderfiets kopen

Op zoek naar een stoere, sportieve jongensfiets? Zoek dan niet verder en kijk eens naar de Alpina Trial. Deze stoere fiets is vanaf 16 inch te verkrijgen, in verschillende kleuren en in meerdere uitvoeringen. Zo hebben wij voor u een Alpina Trial 16 inch voor kinderen van 4 tot 6 jaar, met kledingmaat 104-110 maar ook een Alpina Trial fietsen van 26 inch voor kinderen van 9 tot 12 jaar oud. Ieder model is in meerdere kleuren te verkrijgen.

Alpina Trial jongensfiets stoere fiets

De Trial staat voor sportief, stoer en snelheid. Deze jongensfiets heeft een zeer sterk geraamte. Dit komt doordat Alpina ervoor gekozen heeft om de Alpina Trial een frame te geven met kleine hoeken. Dit houdt in: hoe kleiner de hoeken, hoe sterker het frame. Daarnaast is er bij de Alpina Trial erg gelet op de details zoals bijvoorbeeld de gespoten velgen bij de 24 en 26 inch modellen. Door al deze zaken lijkt de Alpina Trial jongensfiets erg op een mountainbike, wat natuurlijk erg stoer is.

Alpina Trial 2022 uitvoeringen

De Alpina Trial ofwel de Alpina Jumpin Trial is in bijna elke wielmaat te verkrijgen in meerdere kleuruitvoeringen, zodat uw kind veel keuze heeft. Zo is er voor de grotere kinderen de Alpina Trial 24 inch jongensfiets en Alpina Trial 26 inch jongensfiets. Voor de beginnende fietsers zijn er bijvoorbeeld de Alpina Trial 16 inch jongensfiets, met zijwieltjes, en de Alpina Trial 18 inch jongensfiets. Kortom voor iedereen kind is een Alpina Trial jongensfiets te verkijgen!

Alpina Trial Korting en gratis bezorging

Alpina Trial Jongensfietsen zijn bij Rijwiel Cash en Carry heel het jaar door te verkrijgen met korting! Ook bieden wij als extra service bij deze stoere jongensfietsen gratis bezorging in heel Nederland aan. Als u de fiets eerst wilt bekijken in de showroom, bent u altijd welkom bij Rijwiel Cash en Carry Eindhoven

Is de Alpina Trial niet de juist Alpina kinderfiets voor u? Bekijk dan eens het volledig assortiment Alpina kinderfietsen van Rijwiel Cash en Carry!

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina