Alpina Tingle kopen

Alpina Tingle 2022 meisjesfiets bij Rijwiel Cash en Carry

De Alpina Tingle 2022 meisjesfiets is een prachtige, trendy fiets. Deze Alpina meisjesfiets is geschikt voor meisjes in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. De volgende maten zijn beschikbaar van de Alpina Tingle: Alpina Tingle 20 inch, Alpina Tingle 22 inch, Alpina Tingle 24 inch en Alpina Tingle 26 inch. Deze Alpina fiets is dus heel geschikt voor uw (klein)dochter die al goed kan fietsen. De prachtige opmaak van de kettingkast maakt deze Alpina meisjesfiets erg populair. Ter bescherming zit er op deze fiets een jasbeschermernetje, zodat er geen jas tussen de spaken kan komen. U ziet dat we alles proberen te doen om de veiligheid van uw kind te waarborgen.

Alpina Tingle 2022 meisjesfiets

Deze Alpina fiets heeft verschillende maten en elke maat heeft haar eigen kleuren. Als voorbeelden geven we u de Alpina Tingle 20 inch meisjesfiets of de Alpina Tingle 22 inch meisjesfiets. Wat ook zeker belangrijk is om te melden is dat alle Alpina Tingle fietsen een AXA slot hebben. Daarnaast hebben ze ook ledverlichting voor en achter. Dit vergroot de veiligheid van uw kind als ze bijvoorbeeld ’s avonds op haar Alpina meisjesfiets naar het sportveld moet.

Alpina Tingle 24 inch meisjesfiets

Deze Alpina meisjesfiets is ook beschikbaar in de maten 24 inch en 26 inch. Naast alle hiervoor genoemde specificaties hebben deze 2 maten ook nog Shimano Nexus 3 versnellingen. Hierdoor krijgt uw kind nog meer controle over haar Alpina meisjesfiets. Als voorbeeld geven we u de Alpina Tingle 24 inch meisjesfiets. Voor elk meisje tussen de 5 en 12 jaar is er bij Alpina dus genoeg keuze!

Is de Alpina Tingle meisjesfiets niet de ideale Alpina kinderfiets voor uw zoon of dochter? Bekijk dan het volledig assortiment Alpina kinderfietsen van Rijwiel Cash en Carry!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.