Alpina Jumpin Trial jongensfiets

Alpina Jumpin Trial 2022 stoere jongensfiets

Bent u op zoek naar een stoere, sportieve jongensfiets? Zoek dan niet verder en kijk eens naar de Alpina Jumpin Trial 2022, oftewel Alpina Trial. De Jumpin Trial is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Zo is er al een Alpina Jumpin Trial 16 inch voor kinderen van 4 tot 6 jaar, met kledingmaat 104-110. Elk model is uitgevoerd in een tweetal kleuren. Bekijk hieronder de verschillende Jumpin Trial modellen, die er vaak in verschillende kleuren zijn:

- Alpina Jumpin Trial 16 inch
- Alpina Jumpin Trial 18 inch
- Alpina Jumpin Trial 20 inch
- Alpina Jumpin Trial 24 inch
Alpina Jumpin Trial 26 inch

Waarom de Jumpin Trial kinderfiets?

De Alpina Jumpin Trial 2022 staat voor sportief, stoer en snelheid. Deze jongensfiets heeft een zeer sterk geraamte. Dit komt doordat Alpina ervoor gekozen heeft om de Jumpin Trial een frame te geven met kleine hoeken. Dit houdt in hoe kleiner de hoeken, hoe sterker het frame. Daarnaast is er bij de Jumpin Trial erg gelet op de details. Denk hierbij aan de gespoten velgen bij de 24 en 26 inch modellen.
De Alpina Trial is de ideale sportieve kinderfiets!

Alpina Jumpin Trial met korting en gratis verzending!

De Jumpin Trial modellen zijn bij Rijwiel Cash en Carry heel het jaar door te verkrijgen met korting! Verder bieden we gratis verzending in heel Nederland van alle nieuwe 2022 Alpina Jumpin Trial modellen als extra service aan!

Bekijk hier alle Alpina kinderfietsen van Rijwiel Cash en Carry.

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina