Batavus ebike

Iedereen kent het fietsmerk Batavus wel. Het is al meer dan 100 jaar een van de grote namen in de fietswereld. Ze produceren niet alleen kwaliteitsfietsen in Nederland maar, zijn ook een grote speler op internationaal gebied. Batavus beschikt over verschillende soorten Categorieën fietsen. Van stadsfietsen tot aan Transportfietsen. Hier zetten we voor jou een aantal relevante E-bikes op een rijtje.   

Batavus E-bikes

De Batavus E-bikes staan niet alleen voor jarenlang fietsplezier maar ook voor jarenlang kwaliteit. De 100 jaar ervaring van Batavus in de fiets wereld zie je terug in de verschillende types E-bikes van hoge kwaliteit. Batavus heeft E-bikes voor heren en dames, voor jong of oud het maakt niet uit!

Samen een Batavus E-bike?

Om jou op weg te helpen naar de juiste keuze voor een Batavus E-bike hebben we een paar E-bikes op een rijtje gezet voor jou. Zoeken jij en je partner samen een E-bike dan is de Finez E-go Power perfect voor jullie. Dankzei de geïntegreerde accu van de Finez heeft de E-bike een perfecte gewichtsverdeling. Hierdoor is de fiets niet alleen heel comfortabel maar, zorgt dit ook nog eens voor veel stabiliteit. Op de Finez E-go Power merk je haast niet dat je op een elektrische fiets rijdt maar, toch krijg je de ondersteuning die een E-bike hoort te bieden. Het leuke aan deze E-bike is dat hij in een heren en dames uitvoering geleverd wordt.

Sportieve E-bike

Ben jij een sportief type en wil je dit ook uitstralen? Dan is de Dinsdag E-go de perfecte Batavus E-bike voor jou. De Dinsdag E-go is een E-bike die beschikt over 8 versnellingen. Door zijn krachtige middenmotor heb jij genoeg power voor dat extra beetje sportiviteit. Ook beschikt deze E-bike over hydraulische schijfremmen. Dit geeft je toch een beetje dat extra veilige gevoel maar, maakt de E-bike wel weer extra sportief. Kortom is de Dinsdag E-go een sportieve en sterke E-bike met een prachtige vormgeving. Een E-bike voor kilometerslang rijplezier!

Elektrisch transport

Wil jij graag een transportfiets maar dan wel Elektrisch? Dan is de Quip E-go Extra Cargo de Batavus E-bike voor jou. Deze E-bike is de Nieuwe multifunctionele elektrische transportfiets van Batavus. Deze E-bike beschikt over een verstelbare bagagedrager, hierdoor is het vervoeren van jouw spullen geen probleem voor deze E-bike. Hij is niet alleen heel stoer maar, het is ook een hele veilige en stabiele fiets. Wat deze transport E-bike nog extra leuk maakt is dat hij in een heren en dames uitvoering komt. Kortom de Extra Cargo is niet alleen heel mooi maar ook heel praktisch.

Toch iets anders?

Heb je de verschillende E-bikes van Batavus bekeken en het je toch niet de perfecte E-bike voor jouw kunnen vinden? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Hier zijn andere A-merken E-bikes te vinden maar ook andere fietsen. Wil jij liever de fietsen in het echt zien en eventueel een testrit maken? Kom dan langs in onze Winkel!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.