Black Friday

Black Friday

Black Friday fiets kopen bij Rijwiel Cash en Carry

Vrijdag 27 November 2020 is het weer zo ver. Hoge kortingen tijdens Black Friday 2020. Black Friday Nederland is nog redelijk nieuw, maar deze jaarlijks terugkerende dag vol aanbiedingen is al jaren een dag om naar uit te kijken in Amerika. Thanksgiving is in Amerika de start van het feestseizoen en de dag erna stunten veel winkelketens met lage prijzen. In Amerika is Black Friday de dag om inkopen te doen voor kerst. Steeds meer landen volgen dit voorbeeld van Amerika waaronder dus ook Nederland. En bij Rijwiel cash en Carry hebben we dit jaar nog spectaculairdere aanbiedingen die je niet wilt missen!

Week lang hoge kortingen!

Zoals de naam het al zegt is een Black Friday aanbieding vaak alleen geldig op de bewuste vrijdag. Veel winkelketens plakken hier gelukkig ook het weekend aan vast waardoor je heel het weekend kan profiteren van de Black Friday aanbiedingen. Wij, bij Rijwiel Cash en Carry, maken van Black Friday een hele week vol hoge kortingen. Hieronder staan de fietsen die meedoen met onze Black Friday actie.

Black Friday fietsen

Tijdens Black Friday fietsen hebben we toppers in de aanbieding. Fietsen met hoge kortingen en fietsen met leuke accessoires. Een fiets kopen black Friday heeft ook het voordeel dat je een product koopt die direct leverbaar is. De aanbiedingen zijn snel leverbaar. Dus een fiets met hoge korting tijdens Black Friday die ook nog eens snel bij je thuis op de stoep staat en, waarop je meteen weg kunt fietsen. Onze fietsen worden namelijk 100% rijklaar geleverd. Je hoeft alleen nog maar het inpakmateriaal er af te halen. En fietsen maar!

Black Friday voordeel

De fietsen Black Friday aanbiedingen blijven een week online, dus wees er snel bij. Twijfel je over de maat of uitvoering, laat het even weten, dan helpen we je graag verder. Dit kan tijdens kantooruren ook via de live chat. En met Black Friday hebben we een speciaal Black-Friday-Chat! Direct antwoord op al je actie-vragen. Mocht onverhoopt jouw droomfiets niet tussen de Black Friday aanbiedingen zitten, laat dit ook even weten. Wij zijn de beroerdste niet en kijken wat we voor je kunnen betekenen. Op deze manier willen we iedereen blij maken met een nieuwe fiets tijdens Black Friday!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.