Step kopen bij Rijwiel Cash en Carry

Waarom een step kopen?

Bent u op zoek naar speelgoed of vervoer voor uw kind, waar uw kind heel erg veel plezier aan beleeft aan daarbij ook nog iets aan overhoudt? Dan is een step kopen bij Rijwiel Cash en Carry ideaal. Uw zoon of dochter kan lekker steppen op straat en sport terwijl die aan het spelen is. Ook kan uw kind met een step lekker naar school of andere plaatsen reizen waarbij de reis zelf al een leuke tocht wordt. Een step, ook wel autoped genoemd, is populairder aan het worden en steeds meer kinderen gebruiken een step om mee te spelen of om te reizen. Een ander voordeel van een step kopen is dat uw kind op een kinderstep meer stabiliteit ervaart tijdens het steppen dan tijdens het fietsen.

Eigenschappen van een kinderstep

Een kinderstep heeft verschillende eigenschappen. Een aantal eigenschappen zijn gelijk aan een fiets zoals de helling van de stuuras en de wielgrootte. Maar in tegenstelling tot een fiets heeft een step een laag zwaartepunt waardoor een autoped veel stabieler is dan een fiets. Als uw kind nog een beetje moeite heeft met de balans zoeken tijdens het fietsen dan is een kinderstep makkelijker om te gebruiken en een goed alternatief om als vervoer te gebruiken. Hierdoor wordt het voor uw kind ook veiliger om te reizen omdat ze laag bij de grond zitten op een kinderstep. Ze ervaren meer zekerheid en kunnen hierdoor goed reageren op onvoorziene omstandigheden op de weg.

Merken bij Rijwiel Cash en Carry

Rijwiel Cash en Carry heeft verschillende merken in het assortiment van een autoped. Zo hebben wij voor u de merken Alpina, Loekie, Cortina en Golden Lion uitgekozen. Dit zijn merken die allemaal een step hebben met een goede kwaliteit die ook betaalbaar zijn. Als u voor een kinderstep van het merk Alpina kiest, kijkt u dan eens naar de Alpina Autoped. Deze autoped is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, rood of roze. De Alpina Autoped heeft een voetrem en standaard en heeft een heel vrolijk Alpina-design. Zoekt u een stoere jongensstep dan is de Cortina 12 inch step misschien iets voor u! Dit is een blauwe autoped dat er stoer uitziet en waarbij de kinderstep als extra gemak voor uw kind een zitkussentje erbij heeft gemaakt. Hier kan uw kind lekker op uitrusten tussen het steppen door.

Bekijk hier Alpina kinderfietsen en Loekie kinderfietsen!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.