Goedkope fiets kopen

Goedkope fietsen kopen, dat doet u bij Rijwiel Cash & Carry !

Waarom Rijwiel Cash & Carry? Wij bieden u de perfecte combinatie van een top service, hoogstaande kwaliteit fietsen, breed assortiment en scherpe prijzen. Elke week staan er nieuwe aanbiedingen voor u klaar. Zo profiteert u altijd van scherpe aanbiedingen en goedkope fietsen. Voor goedkope maar toch kwalitatieve en comfortabele fietsen dan kiest u voor Rijwiel Cash & Carry.

Goedkoop winkelen

Dankzij ons zeer brede assortiment kunnen we diverse fietstype en modellen aanbieden voor scherpe prijzen en met mooie aanbiedingen voor u. Wij verkopen diverse soorten fietstypen zoals moederfietsen, mountainbikes, stadsfietsen en nog veel meer! In elke categorie vindt u aanbiedingen op fietsen van hoogstaande kwaliteit denk hierbij aan de merken Giant, Alpina, Cortina etc. Ook op deze A-merken bieden wij kortingen aan. Daarnaast koopt u niet alleen voordelig fietsen bij ons, ook onderdelen en accessoires kunt u tegen voordelige prijzen aanschaffen. Naast onze voordelige prijzen bieden wij u gratis top service, altijd 100% rijklaar geleverd aan de deur, vakkundig advies op maat en onze garantie. U kunt profiteren van onze aanbiedingen in de winkel te Eindhoven op de tongelresestraat 250 en op onze webshop.

Een tevreden klant is de beste verkoper

Een tevreden klant is de beste verkoper, vinden wij. Om deze reden staat het team van monteurs elke dag voor u klaar voor al uw onderhoud, advies en reparaties. Daarnaast staat ons klantenservice team u elke dag te woord zowel telefonisch als via internet. U kunt met uw vragen voor een direct en snel antwoord terecht in de live chat, zo staat u in directe verbinding met een van onze medewerkers. Ook kunt u via mail contact opnemen met ons.

Als u een fiets op het oog heeft en deze wil gaan aanschaffen willen wij dat de fiets ook perfect bij u past. Kom daarom gerust een proefritje maken in onze winkel, neem gerust contact met ons op voor een eventuele afspraak. U krijgt advies op maat en een gratis proefritje ervoor te zorgen dat u met de juiste fiets de weg op gaat.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.