Giant Toerfiets

Giant toerfiets bij Rijwiel Cash en Carry

Als u een toerfiets wilt kopen, moet dit natuurlijk wel een fiets van goede kwaliteit zijn. Rijwiel Cash en Carry heeft een groot assortiment toerfietsen, waaronder de Giant toerfietsen. De fietsen van Giant staan bekend om de kwaliteit en goede afgemonteerde fietsen. De aluminium frames zijn zeer sterk en kunnen tegen een stootje. Er zitten goede Shimano onderdelen, zodat u zich veilig kunt voelen op de fietsen. Ook hebben alle fietsen een sterk slot. Voor zowel heren als dames hebben we een groot aanbod aan toerfietsen. Ook hebben we toerfietsen in verschillende prijsklassen.

Giant toerfietsen voor dames en heren

Giant heeft een aantal types toerfietsen. Om het u wat makkelijker te maken zullen we ze benoemen. Er is bijvoorbeeld de Giant Fastcity. Deze is er in verschillende varianten. Deze fiets heeft een mooie sportieve geometrie. Voor dames is er de Giant Liv Allure. Ook deze is er in verschillende varianten. Deze fiets kunt u zien als de vrouwelijke variant van de Giant Fastcity. Naast deze twee modellen zijn er nog 2 andere modellen met een groot aantal variatie. Dit zijn de Giant Aspiro en Giant Argento. Deze fietsen hebben een sportief uiterlijk en er zijn modellen voor zowel dames als heren. Ze hebben een aantal mooie kleuren.

Bestel uw nieuwe Giant toerfiets nu online bij Rijwiel Cash en Carry! Of kom naar de winkel in Eindhoven en maak indien gewenst een proefrit. Bekijk hier alle Giant toerfietsen in ons assortiment.

Nog geen keuze kunnen maken? Bekijk hier alle Giant fietsen in het assortiment van Rijwiel Cash en Carry!

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
 1. Giant Anytour CS 3 Heren 2021
  Vanaf € 899,00
 2. Giant Anytour CS 2 Heren 2021
  Vanaf € 1.199,00
 3. Giant Anytour CS 1 Heren 2021
  Vanaf € 1.199,00
 4. Giant Roam 3 Disc 2021 Garnet
  Vanaf € 599,00
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina