Liv Alight

Iedereen kent het fietsmerk Giant wel. Het is een merk dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Mede hierom is Giant een van de meest verkochte fietsmerken ter wereld. Giant probeert dus een stukje zekerheid en betrouwbaarheid te creëren voor alle fietsliefhebbers. Daarbij hebben ze nu dus ook gedacht aan de vrouwelijke klanten en hebben ze Liv Giant gecreëerd. Liv is een fietsmerk dat gecreëerd is voor vrouwen door vrouwen, maar met de betrouwbare kennis en vakkundigheid van Giant.

Liv Alight Toerfiets

Liv Giant beschikt over verschillende categorieën fietsen. Ze beschikken over E-Bikes, Racefietsen, Mountainbikes, Offroad en ook Stads en Toerfietsen. De Liv Alight valt vooral onder de Stads en Toerfietsen, maar is door zijn sportieve uitstraling ook te gebruiken als sportfiets. Met de fietsen van Liv fiets je niet alleen comfortabel naar je werk of ontmoet je wat vriendinnen voor een gezellige high-tea maar, je verbetert ook je conditie het fietspad.

De Liv Alight 2 City Disc

Het nieuwste model in de Alight serie is de Liv Alight 2 City Disc. Door zijn lichte en sterke frame dat gemaakt is met ALUXX aluminium en zijn vlakke stuur die beschikt over een rechte zitpositie, is deze Liv Alight perfect voor langere sportieve ritten maar, ook comfortabel genoeg voor je dagelijkse fietsrit naar het werk. Kortom de perfecte combinatie van een stadsfiets en een sportieve fiets. Door de geometrie en maatvoering die door vrouwen ontworpen is ontstaat er een vertrouwde en veilige rijbeleving. Wat ook makkelijk is aan deze Liv Alight is dat hij beschikt over bevestigingspunten. Hierdoor kan je hem gemakkelijk uitrusten met spatborden en dragers.

De belangrijkste kenmerken

De City Disc 2 beschikt net als de andere Alight series fietsen over 3 belangrijke kenmerken. Het eerste kenmerk waar een Liv Alight over beschikt is dat die comfortabel is. Dit komt mede door de rechtop zitpositie maar ook door het vlakke stuur waar de fiets over beschikt. De fiets is ontworpen aan de hand van een 3F-ontwerpfilosofie. Hierdoor is de fiets dus heel geschikt voor het woon en werk verkeer en zorgt dit voor een comfortabele rijervaring. Het tweede kenmerk is dat de fiets beschikt over een ALLUX aluminium frame. Hierdoor is de fiets superlicht en perfect uitgebalanceerd. Dit zorgt voor een ultieme fiets ervaring. Het derde kenmerk zijn de bevestigingspunten waarmee je de fiets kan voorzien van dragers of spatborden of eventueel een zijtas. Hierdoor maak je van jou sportieve Alight weer snel een echte stadsfiets.

Toch geen Liv Alight?

Ben je tot de conclusie gekomen dat de Liv Alight toch niks voor jou is? Kijk dan gerust nog even rond op onze website. Hier kun damesfietsen van andere A-merken vinden maar, ook het uitgebreide Giant damesfietsen assortiment. Ook is het mogelijk om onze winkel te bezoeken in Eindhoven! Indien gewenst kan hier ook een proefrit worden gemaakt.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.