Retourneren

Retoureren kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling

Het kan voorkomen dat je niet blij bent met je bestelling. Voor die situaties is het handig als je de bestelde producten kan terugsturen. Je hebt bij de aankoop bij Rijwiel Cash en Carry recht op 14 dagen bedenktijd. Je kan je bestelling binnen 14 dagen kosteloos retoursturen.

Volledige terugbetaling bij retournering

De kosten voor het terugsturen van de door jou bestelde producten nemen wij voor onze rekening, mocht je hier kosten voor maken. Zodra de geannuleerde producten weer terug bij ons zijn worden deze gecontroleerd waarna het volledige aankoopbedrag plus eventuele verzendkosten 100% terug worden geboekt op het rekeningnummer waarmee betaald is.

Retour- en crediteringstermijn

je hebt na de dag van ontvangst van het product 14 dagen bedenktijd. Vanaf het moment van annulering moet je de aankoop binnen 14 dagen terugsturen. Wij betalen het bedrag binnen 14 dagen na het bericht van de annulering terug.

Hoe werkt het retourneren?

  1. Neem contact met ons op als je jouw bestelling wilt annuleren. Als het een fiets betreft die verzonden is, dan halen we die weer op met dezelfde transportdienst die de fiets bezorgd heeft. Accessoires en onderdelen kunt je via PostNL retour sturen.
  2. Zorg dat de fiets schoon en goed ingepakt is voor tijdens het retourtransport. Bij pakketpost zorg dat de accessoires en onderdelen goed zijn ingepakt, voorkeur voor de originele verpakking.
  3. Vanaf het moment van annulering moet je de aankoop binnen 14 dagen terugsturen. Wij betalen het bedrag binnen 14 dagen na het bericht van de annulering terug.