Mamafiets kopen bij Rijwiel Cash en Carry

Wat zijn de voordelen van een mamafiets?

Bent u op zoek naar een extra stevige fiets waarmee u uw kinderen kunt vervoeren? Dan heeft Rijwiel Cash en Carry voor u de mama fiets. Een mama fiets is namelijk erg veilig en heeft extra ruimte tussen het stuur en zadel waardoor u zonder moeite kunt opstappen en afstappen. Ook kunt u met een mama fiets uw kinderen vervoeren zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw kind valt of oncomfortabel zit. Hier is namelijk aan gedacht doordat de mama fiets een betrouwbare dubbele standaard heeft. Daarnaast hebben de Yepp kinderzitjes en Bobike kinderzitjes zachte materialen.

Mamafiets kopen bij dé online fietsenwinkel

Fietsen met een mamafiets is een goed alternatief van het reizen met de auto. Met een mamafiets kunt u uw kind toch overal mee naartoe te nemen. Dit is niet alleen goed voor u zelf maar ook voor uw kind. Uw kind heeft tijdens het fietsen namelijk een afleiding die het kind in de auto niet heeft. Hierdoor blijft uw kind zeer waarschijnlijk rustiger. Zo zal het naar buiten gaan met uw kind een aangename ervaring worden. Een andere reden om de mamafiets te gebruiken is dat de kans groot is dat een kind op latere leeftijd zelf sneller de fiets pakt als een kind gewend is om met de fiets te reizen.

Populaire mama fiets

Bent u op zoek naar populaire mamafietsen met een hoge kwaliteit en veiligheid? Dan zit u nu op de juiste plek! Hier bij fietsenwinkel Rijwiel Cash en Carry worden namelijk verschillende populaire mamafietsen verkocht. Het meest populair is de Cortina U4 Family mamafiets. Dit is een fiets voor de trendy en creatieve moeder omdat hier gekozen kan worden voor een unieke kleurencombinatie. Een andere mama fiets die populair is, is de Sparta Amazone 4 Life. De BSP Seine Classic is een klassieke mamafiets die in de kleuren zwart of lichtgroen te kopen is en u daarbij ook nog een keuze kan maken tussen een tweetal framematen. Nog een populaire mamafiets is de BSP La Dolce Vita. Deze fiets is populair bij de wat kleinere moeders. De fiets heeft namelijk een lage instap, zeven versnellingen en wielen van 26 inch in plaats van de standaard 28 inch wielen.

Mamafiets met een voordrager

Bent u nu op zoek naar een mama fiets met een voordrager, dan is de Giant Triple X iets voor u!

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
  1. Cortina U4 Family RB3 Spicy Silver Matt 2021
    Vanaf € 665,00 Normale prijs € 739,00
  2. Cortina U4 Family RB3 Jet Black Matt
    Vanaf € 649,00 Normale prijs € 729,00
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina