Giant Reign Advanced Pro 29 1 2020 Charcoal Heren

Hard gaan, gooien en smijten, nieuwe lijnen ontdekken... met totale controle. We hebben al jouw favoriete eigenschappen van de legendarische Reign verzameld en ingebouwd in een nieuw concept met 29 inch wielen.
Vanaf € 4.999,00
Verzendkosten
Gratis
Montage bij bezorging
100% rijklaar
Als het aankomt op het bouwen van de ultieme enduro-machine, kijken we naar onze Giant Factory Off-Road teamrijders die de grenzen van hun lichaam en hun fietsen telkens weer opzoeken. Deze fiets is voor hen - en voor iedereen die graag vol gas geeft. We hebben de geometrie van het Advanced composite frame en de swingarm aangepast aan de grotere 29 inch wielen. Dat betekent kortere chainstays, een langere bovenbuis en precies de juiste hoeken van de balhoofdbuis (65 graden) en zitbuis (76,8 graden). Daarna gaven we hem een aangepast Maestro veersysteem met 146 mm achtervering. Geholpen door een nieuwe Trunnion mount-demper en een Advanced Forged Composite rocker-arm, kwamen we uit op een systeem dat supersoepel, actief en 'shreddable' aanvoelt. Daarnaast is de nieuwe Reign Advanced Pro 29 standaard voorzien van alles wat je nodig hebt op een professionele enduro-machine, zoals een dropper zadelpen met fraaie interne bekabeling, het nieuwste Giant WheelSystem met Boost-naven en tubeless banden.
Specificaties
SKU 2001034104-1
Merk Giant
Kleur Zwart
Frametype Herenfiets
Framemateriaal Carbon
Stuur Giant Contact SL TR35
Stuurpen sport Giant Contact SL 35
Type zadelpen sport Giant Contact Switch dropper post with remote, 30.9
Type remhendels SRAM Code R
Type voorderailleur Niet aanwezig
Type achterderailleur SRAM GX Eagle
Type remmen SRAM Code R
Type cassette SRAM Eagle, 10x50
Type ketting SRAM GX Eagle
Type crankset TruVativ Descendent 6k, DUB, 32t with MRP AMg V2 alloy guide
Type bottom bracket SRAM DUB, press fit
Type velgen Giant TR-1 29 WheelSystem
Type naven Giant TR-1 29 WheelSystem
Type spaken Giant TR-1 29 WheelSystem
Type banden [F] Maxxis Minion DHF 29x2.5 WT, 3C MaxxTerra, , EXO+, TR [R] Maxxis Minion DHR II 29x2.4 WT, 3C MaxxTerra , EXO+, TR, tubeless
Gewicht fiets 14,1 kg
Aantal versnellingen 12
Wielmaat 29 inch
Modeljaar 2020

Ergens anders goedkoper?

Heb je deze fiets toch ergens anders goedkoper gezien? Wij bieden graag de laagste prijs aan die bij ons mogelijk is. Neem contact met ons op met de gegevens van de fiets en prijs.