Giant Liv Intrigue Advanced 2 2020 Chameleon Saturn Dames

Scheuren over fraaie singletracks, in vliegende vaart nieuwe lijnen ontdekken en onbevreesd racen op elk soort terrein met de speelse en wendbare Intrigue.
Vanaf € 3.999,00
Verzendkosten
Gratis
Montage bij bezorging
100% rijklaar
De Intrigue is terug met een Advanced Composite frame dat voorop loopt door een scherp stuurgedrag en bravoure in de afdaling dankzij de Liv 3F-ontwerpfilosofie. De focus kan op het opzuigen van ervaringen in plaats van hobbels. De fiets is namelijk uitgerust met 140 mm achtervering plus ultralichte en stijve Advanced Forged Composite demperlink en heeft een 150 mm voorvork. De 27,5 inch tubeless Boost-wielen zijn geschikt voor bredere banden tot 2.6 inch zodat je de fiets kunt aanpassen aan de terreinomstandigheden. In overeenstemming met de richtlijnen van de 3F-ontwerpfilosofie is de Intrigue volledig damesspecifiek en dat betekent dat de framegeometrie, de composite layup en de demper-tuning afgestemd zijn op vrouwen en ook ontworpen door vrouwen. Met een betere trapefficiëntie en een agressieve trailriding-positie, inclusief een langere bovenbuis en kortere stuurpen, is de Intrigue klaar om de grens op te zoeken... en hem te verleggen! De Intrigue is voorzien van een fraaie interne kabelgeleiding en geschikt voor montage van een side-pull voorderailleur.
Specificaties
SKU 2001005103-1
Merk Giant
Kleur Zwart
Frametype Damesfiets
Framemateriaal Carbon
Stuur Giant Contact SL TR35, 780x35
Stuurpen sport Giant Contact SL 35
Type zadelpen sport Giant Contact Switch dropper, remote lever, 30.9
Type remhendels Shimano MT-401
Type voorderailleur Niet aanwezig
Type achterderailleur SRAM SX
Type remmen Shimano BR-MT420, hydraulic disc
Type cassette SRAM SX Eagle, 11x50
Type ketting SRAM SX Eagle
Type crankset SRAM SX Eagle DUB, 30t
Type bottom bracket SRAM DUB, press fit
Type velgen Giant TRX-1 Composite WheelSystem
Type naven Giant TRX-1 WheelSystem
Type spaken Giant TRX-1 WheelSystem
Type banden [F] Maxxis High Roller II 27.5x2.5 WT, 3C, EXO, TR [R] Maxxis High Roller II 27.5x2.4, 3C, EXO, TR, tubeless
Gewicht fiets 13,0 kg
Aantal versnellingen 12
Wielmaat 27.5 inch
Modeljaar 2020

Ergens anders goedkoper?

Heb je deze fiets toch ergens anders goedkoper gezien? Wij bieden graag de laagste prijs aan die bij ons mogelijk is. Neem contact met ons op met de gegevens van de fiets en prijs.