Stadsfietsen

Waarom een damesfiets bij Rijwiel Cash en Carry?

Wilt u graag een damesfiets kopen? Bij Rijwiel Cash en Carry vindt u een dames fiets die aan uw wensen voldoet. Het breed assortiment met verschillende soorten fietsen zoals dames transportfietsen, dames stadsfietsen,dames omafietsen, dames elektrische fietsen en dames moederfietsen zorgt ervoor dat u veel keus heeft bij Rijwiel Cash en Carry en de fiets vindt die bij u past.

Ruime keus aan damesfietsen

Bent u op zoek naar een simpele degelijke damesfiets voor dagelijks gebruik? Kijk dan eens naar de Giant Chill 2 of de BSP Steeler een nieuwe dames fiets van BSP. Een retro stalen dames stadsfiets met 3 versnellingen en rollerbrakes, een echte alleskunner. Mag de fiets iets luxer zijn met 7 of 8 versnellingen, verende voorvork en rollerbrakes dan past de Giant Ultimo uitstekend bij u. Deze Giant damesfiets heeft een aluminium lichtgewicht frame, naafdynamo en is een topper in haar segment.
In het Transport-urban segment vindt u de trendy-modellen zoals de Cortina Transport U4, Sparta Pick Up en de BSP Metropolis, echte transportfietsen en al jaren geliefd bij het grote publiek. De Cortina Transport U4 is met z'n strakke frame en dikke banden glamorous en stevig tegelijk. Plaats een leuke mand of krat op de voordrager en daarmee kun je alles meenemen wat je wilt. als u naar sportieve damesfietsen op zoek bent, bevelen we de bijvoorbeeld de Giant Liv mountainbikes aan. Of kijk eens naar de andere Giant Liv modellen.

Elektrische damesfiets

Hedendaags ook zeer populair is de elektrische dames fiets. Of u de fiets nu gebruikt voor woon-werkverkeer of voor een heerlijke fietstocht, u heeft altijd een steuntje in de rug. De elektrische damesfiets is uitgevoerd met een midden- of voorwielmotor en zorgt ervoor dat u zonder al te veel moeite op uw bestemming aankomt. Het E-bike segment is ook voor Giant zeer belangrijk. De Giant elektrische damesfietsen zijn uitgevoerd met de nieuwe Yamaha aandrijving en is in een recente test van de consumentenbond als beste koop uit de bus gekomen.

Omafiets

Wat uiteraard niet in het rijtje mag ontbreken is de klassieke omafiets waarop iedereen weleens heeft gereden. Zo is er bijvoorbeeld de Pointer Glorie een zeer degelijke omafiets met stalen frame, klapstandaard en 28 inch wielmaat. Bij de BSP omafietsen staan een aantal paradepaardjes op het gebied van omafietsen van BSP.  Koop uw nieuwe omafiets bij Rijwiel Cash en Carry.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.