Giant Liv Langma

Giant fietsen

Giant is al ruim 40 jaar een gespecialiseerde fietsfabrikant. Giant is gespecialiseerd in het produceren en ontwikkelen van de beste fietsen van hoge kwaliteit. Het Blijft voor Giant ontzettend belangrijk om te innoveren, de nieuwste technologieën worden onderzocht en ontwikkelt voor het maximale fietsplezier in combinatie met het beste fiets comfort. Naast de nieuwste technologieën hebben de designs van Giant een fraaie uitstraling. Belangrijk vindt Giant om fietsplezier aan te bieden voor jong en oud. Kortom Giant verzorgt u volledig van een kwalitatief hoogstaande fiets met het beste comfort, met Giant haalt u het maximale uit uw fiets. Giant ontwikkeld daarnaast ook op verschillende niveaus fietsen, hierdoor ontstaan er verschillende prijsklasse en is er voor iedereen een passende fiets te vinden. Voor het volledige assortiment Giant fietsen kunt u een kijk nemen op onze site.

Liv

Liv is de ‘vrouwelijke’ variant van Giant, dit betekent dat Liv onder Giant valt. Vanuit Liv produceert Giant de vrouwelijke modellen van alle fietsen. Duidelijk is dus dat Giant het echt belangrijk vindt om de perfecte fiets te ontwikkelen. Dames fietsen hebben andere prioriteiten dan heren fietsen, gezien design en specificaties. Giant houdt rekening met de verschillen tussen mannen en vrouwen ook dit draagt bij aan hogere kwaliteit fietsen. Bent u een fanatieke fietser en zit u graag op een kwalitatief hoge fiets dan is Giant of Liv de perfecte optie voor u! Populaire modellen van Liv zijn onder andere de Liv Langma, Liv Avail en de Liv Envie. Voor het volledige aanbod van Liv fietsen kunt u op onze site kijken, onze handige zoekfilters helpen u bij het nauwkeurig zoeken naar de fiets die bij u past.

De Liv Langma

Liv introduceerde met de Langma een geheel nieuwe fiets die helemaal vanaf het begin opnieuw is ontworpen, helemaal voor vrouwen. Licht, stijf en comfortabel. De Langma is klaar voor iedere race, klim of tourrit! Voorzien van de nieuwste technologieën en een lichtgewicht frame, behoort de Langma tot een zeer prestatiegerichte vrouwen racefiets. De luxe afmontage van de Langma maakt de fiets uitstekend voor meerdere omstandigheden, ook voor wedstrijden bijvoorbeeld. Uitgerust met 22 versnellingen is deze zeer lichte, maar stevige racefiets voor de fanatiekeling die graag haar eigen grenzen verlegd.

Liv Langma ook verkrijgbaar bij Rijwiel Cash en Carry

Ook bij Rijwiel Cash en Carry kunt u nu uw nieuwe Liv Langma scoren! U kunt de fiets zowel online als in onze fysieke winkel te Eindhoven verkrijgen. Alle fietsen die wij verkopen worden ten alle tijden 100% rijklaar aan u geleverd. Daarnaast staat iedere dag een team van vakkundig personeel door u en al uw vragen klaar! Wilt u een gratis proefrit maken dan bent u van harte welkom in onze winkel! bekijk ook al onze vaak variërende aanbiedingen eens, heb jij al een fiets op het oog?

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.