Elektrische fietsen

De elektrische fiets is de perfecte vervanging voor de snor en bromfiets. Dit komt omdat je met een elektrische fiets dezelfde snelheid hebt van een snorfiets, maar er veel meer voordelen aan zitten. Een paar voorbeelden hiervan zijn dat een E-bike milieu vriendelijk is, je hebt geen benzine kosten en je hebt geen rijbewijs nodig. Natuurlijk krijg je als bedrijf ook een groen imago als je gaat bezorgen met elektrische fietsen en zo zijn er nog veel meer voordelen op te noemen. De elektrische fiets is het dus helemaal tegenwoordig. Niet alleen onder de oudere, maar ook onder de 30 plussers wordt het steeds meer een rage. Momenteel rijden er dan ook meer dan 1 miljoen E-bikes rond in Nederland.

Elektrische fiets kopen bij Rijwiel Cash en Carry de e-bike specialist

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektrische fiets, dan bent u bij Rijwiel Cash en Carry aan het juiste adres! Hier worden niet alleen diverse elektrische fietsen van verschillende A-merken verkocht, ze worden hier ook onderhouden en gerepareerd. Hierdoor blijft uw e-bike in topconditie zodat u het maximale uit uw e-bike kunt halen. Rijwiel Cash en Carry biedt een breed assortiment elektrische fietsen voor diverse toepassingen. Als je interesse hebt in een elektrische toerfiets, dan is de Giant Grand Tour E + zeker de fiets voor jou. De comfortabele Grand Tour E + is perfect voor lange afstanden. Daarnaast is het een hele fijne fiets. Met deze fiets heb je echt een "eye-catcher". Door het fraai gevormde aluminium frame en luxe details is dit echt een fiets die tot de A-klasse behoort. Ook heeft deze fiets een overzichtelijk display met veel functies in het midden van het stuur, een geïntegreerde verlichting en verstelbare stuurpen. Een andere eersteklas elektrische fiets is de Giant Entour E +. Met deze veelzijdige elektrische stadsfiets fiets je in korte tijd lange afstanden. Entour E + is een van de eerste elektrische fietsen met een automatische hulpfunctie. Het biedt precies de juiste hoeveelheid ondersteuning, zodat u probleemloos en comfortabel kunt fietsen. U kunt op deze Entour tot 300% ondersteuning configureren. De Entour E + geeft je ook genoeg energie om lange afstanden af  te leggen met een 300 Wh, 400 Wh of 500 Wh EnergyPak.

Pakketvoordeel elektrische fiets

Bij Rijwiel Cash en Carry hebben we verschillende acties met pakketvoordelen. Hiermee kun je bijvoorbeeld een E-bike samen met een gerelateerd product kopen. Denk aan een extra accu of fietsendrager. Er zijn kortingsaanbiedingen beschikbaar voor de volgende fietsen:

E-bike aanbiedingen

Rijwiel Cash en Carry biedt ook een aantal oudere modellen aan. Denk aan kortingen tot wel 40%!Bekijk het aanbod aan fietsaanbiedingen, bezoek ons  en/of bestel nu uw fiets naar keuze online en ervaar het voordeel van Rijwiel Cash en Carry.

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
  1. Giant Trance E+ 3 Pro 29 2021
    Vanaf € 4.399,00
  2. Cortina E-Common HB8 Black Red Matt Dames
    Vanaf € 2.159,00 Normale prijs € 2.399,00
  3. Cortina E-Octa Plus DB8 Blackberry-Wine Matt Dames
    Vanaf € 2.069,00 Normale prijs € 2.299,00
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina