Elektrische fietsen

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn een ideaal alternatief voor scooters en bromfietsen. Dit komt doordat de snelheid van een elektrische fiets gelijk is aan de snelheid van een scooter. Maar dit is niet alles, want er zijn nog veel meer voordelen. Zo zijn elektrische fietsen milieuvriendelijk en heb je er geen rijbewijs voor nodig. Ook verbruiken ze geen benzine dus dat scheelt ook weer in de portemonnee. Als u voor de bezorging een elektrische fiets gebruikt, krijgt u natuurlijk een groene imago met uw bedrijf en zo zijn er nog veel meer voordelen te noemen. Daarom is de elektrische fiets echt iets van deze tijd. De ebike wordt ook steeds populairder, niet alleen bij ouderen, maar ook bij mensen jonger dan 30 jaar. Op dit moment zijn er meer dan een miljoen elektrische fietsen in Nederland.

Een E-bike kopen bij Rijwiel Cash en Carry

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektrische fiets, dan bent u bij Rijwiel Cash en Carry aan het juiste adres! Hier worden niet alleen diverse elektrische fietsen van verschillende merken verkocht, maar ook onderhoud en reparaties worden hier uitgevoerd. Zo blijft uw elektrische fiets in topconditie, zodat u het maximale uit uw elektrische fiets kunt halen. Rijwiel Cash and Carry levert elektrische fietsen voor verschillende doeleinden. Als je interesse hebt in een elektrische toerfiets, dan is de Giant Grand Tour E + zeker de fiets voor jou. De comfortabele Grand Tour E + is perfect voor lange afstanden. Daarnaast is het een hele fijne fiets. Met deze fiets heb je echt een "eye-catcher". Door het fraai gevormde aluminium frame en luxe details is dit echt een fiets die tot de A-klasse behoort. Ook heeft deze fiets een overzichtelijk display met veel functies in het midden van het stuur, een geïntegreerde verlichting en verstelbare stuurpen. Een andere eersteklas elektrische fiets is de Giant Entour E +. Met deze veelzijdige elektrische stadsfiets fiets je in korte tijd lange afstanden. Entour E + is een van de eerste elektrische fietsen met een automatische hulpfunctie. Het biedt precies de juiste hoeveelheid ondersteuning, zodat u probleemloos en comfortabel kunt fietsen. U kunt op deze Entour tot 300% ondersteuning configureren. De Entour E + geeft je ook genoeg energie om lange afstanden af  te leggen met een 300 Wh, 400 Wh of 500 Wh EnergyPak.

Elektrische fiets voordeel!

Bij Rijwiel Cash and Carry bieden we verschillende acties aan met pakketkortingen. U kunt bijvoorbeeld elektrische fietsen samen met aanverwante producten kopen. Denk aan extra accu's of fietsdragers. Er zijn kortingen beschikbaar voor de volgende fietsen:

E-bike aanbiedingen

Rijwiel Cash en Carry biedt ook diverse oudere modellen aan. Denk aan kortingen tot wel 40%! Bekijk het fietsaanbod, bezoek ons en/of bestel de fiets van uw keuze online en ervaar de voordelen van Rijwiel Cash en Carry.

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
 1. Sparta R1e City Smart 2020 Flex Accu Heren
  Vanaf € 1.439,00 Normale prijs € 1.599,00
 2. Sparta R1e City Smart 2020 Flex Accu Dames
  Vanaf € 1.439,00 Normale prijs € 1.599,00
 3. Sparta R20i 2020 600wh Greyblue Heren
  Vanaf € 2.429,00 Normale prijs € 2.699,00
 4. Sparta R20i 2020 600wh Greyblue Dames
  Vanaf € 2.429,00 Normale prijs € 2.699,00
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina