Cortina Elektrische Fiets

Cortina elektrische fiets

Bent u een moderne fietser op zoek naar een elektrische fiets dat niet zo ouderwets is? Dan kan u voor uw moderne elektrische fiets bij Rijwiel Cash en Carry terecht. Rijwiel Cash en Carry heeft namelijk een uitgebreid assortiment aan moderne Cortina elektrische fietsen. Cortina is een merk dat niet alleen staat voor kwalitatief goede fietsen met een goede prijs-kwaliteitverhouding maar ook door zijn inspiratie uit (toekomstige) trends en fashion. Rijwiel Cash en Carry kiest ervoor om een uitgebreid assortiment te hebben van de Cortina elektrische fiets om aan de wensen te voldoen van de moderne fietser. Deze elektrische fietsenlijn van Cortina wordt de Cortina Ecomo genoemd en is nu hier te bekijken:

Waarom een Cortina elektrische fiets

Een Cortina elektrische fiets heeft een ander uiterlijk dan de vergelijkbare elektrische fietsen van andere merken. Dit komt doordat de bekabeling is weggewerkt in het frame waardoor een Cortina elektrische fiets lijkt op een ‘gewone fiets’. Het trendy en moderne uiterlijk zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een Cortina elektrische fiets. Of u nu jong volwassene bent of wat ouder. Wanneer u een keuze voor het juiste model dat bij u past kan u bij uw nieuwe Cortina elektrische fiets zelf een accu uitkiezen dat het beste past bij uw gebruik. U hebt de keuze uit vier accu’s met een oplopende actieradius van M tot en met XXL en de keuze tussen een gewone lader of een snel lader.

Verschillende Cortina Ecomo modellen

Rijwiel Cash en Carry heeft een zeer uitgebreid assortiment elektrische fietsen. Van Cortina zijn dit de verschillende Cortina Ecomo modellen. Hierbij kan u kiezen tussen herenfietsen en damesfietsen en uit verschillende modellen van de Cortina Ecomo. Bent u op zoek naar een moderne en trendy elektrische transportfiets? Bekijkt u dan eens de Cortina Ecomo Transport U4, de Cortina Ecomo U5 of de Cortina Ecomo Crush. Meer op zoek naar een comfortabele elektrische stadsfiets bekijkt u dan eens de Cortina Ecomo Daily of een moederfiets ofwel de Cortina Ecomo Roots!

Koop bij Rijwiel Cash en Carry nu uw Cortina elektrische fiets online of kom eens naar de winkel in Eindhoven. Indien gewenst kan u ook een proefritje maken.
Bekijk hier ook de e-bikes van Sparta!

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
  1. Cortina E-Mozzo DB7 Shadow Silver Matt Dames
    Vanaf € 2.339,00 Normale prijs € 2.599,00
  2. Cortina E-Mozzo DB7 Titanium Matt Heren
    Vanaf € 2.339,00 Normale prijs € 2.599,00
  3. Cortina E-Octa RB7 Lead Metal Matt Dames
    Vanaf € 1.799,00 Normale prijs € 1.999,00
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina