Bezorginfomatie

Wij bezorgen jouw bestelling zo snel mogelijk en 100% rijklaar!

Op het moment dat uw bestelling bij ons binnenkomt, streven wij ernaar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen omtrent de beschikbaarheidsstatus van uw bestelling. De meeste producten die op rijwielcashencarry.nl staan zijn op voorraad. Het kan voorkomen dat een product toch niet in eigen voorraad is, in die gevallen zijn we afhankelijk van de levertijd van de betreffende leverancier. Wij stellen u zo snel mogelijk op de hoogte van een eventuele langere levertijd.

Standaard tarieven voor levering

Goed nieuws:

Bij veel fietsen bieden we als extra korting de verzending GRATIS aan. Indien van toepassing staat dit bij de betreffende fiets

Type product: Kosten
Fietsen vanaf wielmaat 22 inch € 29,50
Kinderfietsen tot en met wielmaat 20 inch € 15,-
Accessoires en onderdelen € 7,-
Accessoires en onderdelen bij een fiets gratis
Verzending naar België € 10,- extra
Afhalen in Eindhoven gratis

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

De levertijd varieert van 1 tot 3 werkdagen. Wij streven ernaar om (indien gewenst) de fiets zo snel mogelijk te leveren. De beschikbaarheid van de producten bij onze leveranciers is als basis voor dit uitgangspunt genomen. Nu kan het wel eens voorkomen dat we de levertijd 'binnen 1 tot 3 werkdagen' overschrijden. Om die reden geldt de levertijd als indicatie en als zogeheten 'fatale termijn'. Dat wil zeggen dat er geen rechten aan ontleend kunnen worden.

Bezorgtijden

Nadat de betaling binnen is kan de order door ons verwerkt worden. De betalingen via de meeste betaalmethoden zijn direct te checken waardoor de order meteen opgepakt wordt. Zodra bekend is wanneer de fiets klaar kan zijn voor verzending nemen we per mail contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen.

Onze transporteur levert op elke doordeweekse dag. Als we de levering inplannen voor een bepaalde dag dan kun je dag avond vóór de levering ná 21:30 uur op www.aflevertijdstip.nl bekijken tussen welke tijden de chauffeur langskomt. Dit is vaak een indicatie van 2 uur. Je hoeft dus nooit lang thuis te blijven wachten.

Bezorging in heel Nederland en België

Alle fietsen met de eventueel bijbestelde accessoires bezorgen we in heel Nederland en België. Indien de bestelde producten in eigen voorraad zijn, kan de order de volgende werkdag geleverd worden.

Fietsen worden 100% rijklaar thuis geleverd

Alle volwassenfietsen en kinderfietsen vanaf 22 inch worden 100% rijklaar bij u thuis geleverd. Na verwijdering van het beschermmateriaal kun je de fiets direct gebruiken. Kinderfietsen onder 22 inch worden in een doos geleverd en zo veel mogelijk al afgemonteerd (90%). In sommige gevallen hoef je alleen het stuurtje recht te zetten en de trappers en zijwieltjes te monteren.