Batavus transportfiets

Iedereen kent het merk Batavus wel. Niet alleen op Nationaal gebied, maar ook internationaal zijn ze erg bekend. Het merk staat bekend om betrouwbaarheid en kwaliteit. Ze leveren al jaren diverse soorten fietsen in veel verschillende categorieën. Van lifestyle tot oma fietsen, Batavus heeft het allemaal. Hier gaan we iets dieper in op de categorie Batavus Transportfietsen. Op deze pagina kun je de perfecte Transportfiets voor jou vinden!

Allround voor iedereen


Als je echt naar een allround Batavus transportfiets zoekt is de PACKD Start 3 de perfect fiets voor jou! Niet alleen is het een hele hippe fiets en heeft hij een prachtige vormgeving, ook is hij nog eens robuust en kan hij echt wel een stootje hebben. Door de stevige voordrager is deze fiets perfect voor het transporteren van zware goederen. Hierdoor is de Start 3 dus ideaal voor je dagelijkse boodschappen, maar ook voor wat grotere goederen. De Start 3 is ook voorzien van een stevige tweepootstandaard en stuurslot. Hierdoor zal deze hippe Batavus transportfiets niet snel omvallen als je even een praatje gaat maken en teveel bagage hebt meegenomen. De PACKD Start 3 is er zowel in dames als heren variant en beschikt bij de damesvariant over de kleuren rood, blauw en zwart. Met voor alle drie de kleuren een matte finish.

Voor de toekomst


Natuurlijk zijn er niet alleen Batavus transportfietsen voor volwassenen. Voor onze toekomst is er ook een zeer meer transportfiets beschikbaar. Het gaat hier om de Batavus CNCTD deze is er in 24 inch en 26 inch. De CNCTD is de ideale transportfiets voor kinderen. Het is echt een stoere fiets. De CNCTD is geweldig afgewerkt en beschikt over drie versnellingen en een terugtraprem. Ook is de fiets nog eens heel wendbaar en helemaal niet zwaar. Door zijn handige voordrager, wendbaarheid, gewicht en versnellingen is de CNCTD de perfecte transportfiets voor kinderen. De fiets is er zowel in jongens als meisjes variant. Voor jongens is de CNCTD beschikbaar in mat zwart en voor meisjes zijn de kleuren wit, mat groen en mat zwart beschikbaar!

Transport hoeft niet zwaar te zijn!


Het hoeft niet zwaar te zijn om veel bagage te vervoeren met de fiets. Als jij zoekt naar een Batavus transportfiets die jou een extra duwtje in de rug geeft is de PACKD E-go Plus de transportfiets voor jou. Dankzei deze elektrische transportfiets kun je voortaan de auto laten staan. Al je bagage kun je kwijt op de planken van de voor- en achterdrager en weg ben je. Door de perfecte gewichtsverdeling van de E-go is het vervoeren van veel bagage geen probleem. Door de krachtige middenmoter van deze E-bike zijn lange ritten geen probleem meer en is geen heuveltje te zwaar voor jou. De PACKD E-go Plus is er zowel voor dames als voor heren. Kortom de perfecte Elektrische transportfiets voor iedereen!

Toch iets anders?


Heb je nou alle Batavus transportfietsen bekeken en heb je niets kunnen vinden? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Hier zijn andere A-merken transportfietsen te vinden maar nog ook andere fietsen. Wil jij liever de fietsen in het echt zien en eventueel een testrit maken? Kom dan langs in onze Winkel!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.