Batavus Dinsdag Exclusive 8 Belt Avondgrijs Dames

De Dinsdag is een stadsfiets die tot in detail is afgestemd op het stadsverkeer. Als je op zoek bent naar een fiets waarmee je je onderscheidt van de menigte, dan is de Batavus Dinsdag de oplossing! Deze eyecatcher heeft een extreem licht gewicht en strak vormgegeven frame met subtiele details en een sportieve zithouding.
Verzendkosten
EUR 29,5
Montage bij bezorging
100% rijklaar
De Dinsdag is een stadsfiets die tot in detail is afgestemd op het stadsverkeer. Als je op zoek bent naar een fiets waarmee je je onderscheidt van de menigte, dan is de Batavus Dinsdag de oplossing! Deze eyecatcher heeft een extreem licht gewicht en strak vormgegeven frame met subtiele details en een sportieve zithouding. De Dinsdag is voorzien van nieuwe dynamische dagrijverlichting. De koplamp is net iets verder op het spatbord geplaatst zodat deze niet snel beschadigt tijdens het stallen. Het achterlicht is mooi geïntegreerd in de bagagedrager. Doordat de verlichting op de naafdynamo werkt, staat deze altijd aan en met de standlichtfunctie blijft deze ook branden als je voor een stoplicht staat te wachten. Dat is wel zo veilig.
Specificaties
SKU BC101408-1
Kleur Grijs
Frametype Damesfiets
Merk Batavus
Framemateriaal Aluminium
Aantal versnellingen 8
Type standaard Enkele standaard
Type rem Hydraulische schijfremmen
Type Aandrijving Beltdrive
Type Zadelpen Vaste zadelpen
Stuurpen Verstelbaar
Modeljaar 2020
Wielmaat 28 inch
Slot Abus ringslot
Verlichting Verlichting via naafdynamo
Kettingkast Open
Gewicht fiets 16,9 kg

Ergens anders goedkoper?

Heb je deze fiets toch ergens anders goedkoper gezien? Wij bieden graag de laagste prijs aan die bij ons mogelijk is. Neem contact met ons op met de gegevens van de fiets en prijs.